Headlines

Terugblik: Workshop Mindfulness, Psycho Neurobics & Gezonde Leefstijl

💚 Workshop Mindfulness, Psycho Neurobics & Gezonde Leefstijl bij Eekta

“De oorzaak van veel ziekten ontstaat door onze manier van denken…
Terwijl veel mensen nauwelijks of geen materiële problemen hebben, zijn ze vaak niet gelukkig, voelen ze zich depressief, geïrriteerd en doelloos…”

Deze en nog meer stellingen kwamen aan de orde op de workshop Mindfulness & Gezonde Leefstijl bij Stichting Eekta onder begeleiding van Roy Badal en Romeo Hoost.

💙Het meten van het persoonlijke geluksniveau van de aanwezigen en het meten van de aura’s en energieniveaus van de persoonlijke chakra’s vormden hoogtepunten van de middag, die bij de deelnemers veel indruk maakten.

Deelnemers leerden hoe de BMS-energie (Body Mind Soul) kan bijdragen aan hun algehele welzijn en hoe ze deze in hun dagelijkse leven kunnen integreren om meer geluk en voldoening te ervaren.

De afsluitende gezamenlijke meditatie sessie zorgde voor een diepe ontspanning.

💗De combinatie van praktische oefeningen, waardevolle inzichten, goede interactie met het publiek en de warme sfeer maakten de middag zeer interessant en leerzaam.

Met deze woorden die de deelnemers beschrijven in hun feedback, kan het Bestuur en Team van Eekta terugkijken op een boeiende en waardevolle middag!


151 Jaar Keti Koti
01jul

151 Jaar Keti Koti

🔥 #151JaarKetiKoti Wij wensen iedereen een Gedenkvolle dag vandaag. Namens Bestuur & Team Eekta✨

Uitnodiging: Herinneringen aan de Orhni
13jun

Uitnodiging: Herinneringen aan de Orhni

  • Nieuws

Uitnodiging: Herinneringen aan de Orhni Welke herinneringen heeft u aan de Orhni? Wat kan het dragen van de Orhni in de toekomst...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen