Headlines

Samen komen, Samen eten (16 aug 2024) Terugblik

Gisteren vond er bij stichting Eekta weer een fantastische Samen Komen, Samen Eten (SKSE) bijeenkomst plaats! Met ruim 45 aanwezigen genoten we van een gezonde, smakelijke maaltijd en bovenal gezellige sfeer. Het menu bestond uit een heerlijke maaltijd van rijst, daal, makreel met kool en een frisse salade. Voor onze vegetariërs was er in plaats van vis een smaakvolle Indische boontjesschotel. Als kers op de taart genoten we van een verrukkelijk dessert: ijs met kersen en crumbled cookies.

De gesprekken vloeiden vanzelf en het was geweldig om te zien hoe deze bijeenkomst de mensen dichter bij elkaar bracht. Tot onze vreugde hebben twee enthousiaste heren aangegeven de volgende editie van Samen Komen, Samen Eten te willen verzorgen, zowel voor het diner als het dessert. We kijken er nu al naar uit!

Hartelijk dank aan iedereen die aanwezig was en bijdroeg aan de geslaagde SKSE. Samen maken we deze bijeenkomsten tot een waar feest!


Samen komen, Samen eten op 30 aug 2024
22aug

Samen komen, Samen eten op 30 aug 2024

  • Nieuws

Op vrijdag 30 augustus organiseert Stichting Eekta weer een ouderwets gezellige Surinaamse samenkomst en maaltijd. Voor slechts €3,50...

Samen komen, Samen eten op 16 augustus 2024
13aug

Samen komen, Samen eten op 16 augustus 2024

  • Nieuws

De vakantie loopt ten einde, en Eekta nodigt je uit om het nieuwe seizoen met ons in te luiden! We beginnen met een gezellige en gezonde...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen