Headlines

Samen komen, Samen eten (30 aug 2024) Terugblik

Vandaag, vrijdag 30 augustus, hebben we weer een gezellige Samen Komen, Samen Eten bijeenkomst gehad bij Eekta. Het was wederom een succes met een volle zaal met ongeveer 55 gasten. Iedereen heeft genoten van de heerlijke moksalesi, die zowel in een vegetarische variant als met vis werd geserveerd met banaan, frisse salade, kroepoek, pittige sambal en groente.

Voor het dessert werden we getrakteerd op een traditionele Hindoestaanse Doedh Pithi, samen met vers fruit. Daarnaast hebben we ook genoten van een heerlijke Surinaamse cake met een fijne amandelsmaak . Deze verrukkelijke cake werd ons geschonken door Roberta Pinas van Cake Hug Essences . We zijn haar enorm dankbaar voor deze lieve geste, die onze bijeenkomst extra bijzonder maakte.

Een bijzondere dank gaat uit naar het hardwerkende keukenteam onder leiding van Sonja, dat deze maaltijd met zoveel liefde heeft bereid. En natuurlijk bedanken we ook onze bezoekers voor hun vertrouwen in Eekta en hun bijdrage aan de warme en gezellige sfeer. Tot de volgende keer!


Manay ka Boli
07sep

Manay ka Boli

Manay ka Boli - Taboes onder Hindostanen  Uitnodiging voor de Boekbespreking: “De Goudsmid” Stichting Eekta nodigt u van harte uit voor...

Samen komen, Samen eten op 30 aug 2024
22aug

Samen komen, Samen eten op 30 aug 2024

  • Nieuws

Op vrijdag 30 augustus organiseert Stichting Eekta weer een ouderwets gezellige Surinaamse samenkomst en maaltijd. Voor slechts €3,50...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen