Headlines

Nieuwsbrief April 2024

Beste leden en sympathisanten van Stichting Eekta,

Het is met veel plezier dat we jullie verwelkomen bij deze editie van onze nieuwsbrief. Het afgelopen kwartaal is een tijd van opwinding en activiteit geweest voor Eekta, en we zijn verheugd om jullie op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen.

Een van de hoogtepunten van deze periode is de petitie die we hebben aangeboden aan de burgemeester. Deze petitie vertegenwoordigt niet alleen onze stem, maar ook onze vastberadenheid om verandering teweeg te brengen. Het is een krachtig statement van een gemeenschap die opkomt voor haar rechten en behoeften.

Onze vernieuwde website, www.eekta.com, staat nu online! Met een frisse uitstraling is de website nu actueler, duidelijker en gemakkelijker te gebruiken. Hier vind je alle informatie over onze activiteiten, nieuwsberichten en nog veel meer.

Naast de website hebben we ook een reeks evenementen op de planning staan. Denk aan vrijheidsmaaltijden, bingo-avonden, een troefcalltoernooi en de kunst van verbinding. Het belooft een geweldige maand te worden vol plezier, verbinding en gemeenschapszin.
Lees ook de column van Koemar Gowricharn over de strijd van vrouwen.

We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen bij deze evenementen en om samen mooie herinneringen te creëren. Laten we samen genieten van alles wat Stichting Eekta te bieden heeft en onze gemeenschap versterken.

Hartelijke groeten,
Waheeda Amirkhan, Priya Poeran, Savitri Changoe

Link naar Nieuwsbrieven: Eekta - Nieuwsbrief
Open en download Nieusbrief van April 2024


Terugblik Bingomiddag bij Eekta
03mei

Terugblik Bingomiddag bij Eekta

Bingo bij Eekta: En de prijzen vielen! Wat wil je nog meer? Een regenachtige dag, een middagje bingo, lekkere broodjes en prijzen...

Terugblik: Samen Komen, Samen Eten bijeenkomst op 26 april
27apr

Terugblik: Samen Komen, Samen Eten bijeenkomst op 26 april

Wat een gezelligheid was het bij het Samen Komen Samen Eten bijeenkomst gistermiddag 26 april, bij Eekta !🍽️. Vol Passie heeft onze...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen